Termeni și condiții

ultima actualizare: martie 2022

foșnete este un blog scris de E. I. Pribeagu și este găzduit la adresa de internet https://fosnete.ro.

Prin utilizarea și vizitarea site-ului https://fosnete.ro (denumit în continuare “site-ul”), autorii și utilizatorii sînt de acord cu termenii și condițiile aplicabile. În caz contrar, vă rugăm să nu utilizați și să nu vizitați site-ul, iar o eventuală vizită, în acest caz, ne exonerează de orice răspundere.

Administratorii acestui site au dreptul de a modifica în orice moment termenii și condițiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor și/sau utilizatorilor. Dupa publicarea pe acest site a termenilor și a condițiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeți periodic prezenta secțiune.

Utilizatorii sînt unicii responsabili pentru conținutul ridicat (filme, fotografii, texte etc.), pentru comentariile postate pe site-ul https://fosnete.ro și pentru consecințele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerințelor privind protecția datelor cu caracter personal.

Articolele au, la sfîrșit, o secțiune dedicată comentariilor dumneavoastră. Sînteți respectuos rugați să păstrați un limbaj decent și să nu aduceți atingeri de orice tip la adresa celorlalți participanți la discuție. Adresa de e-mail solicitată la adăugarea unui comentariu nu va fi publicată. Poza de profil, dacă aceasta este disponibilă, e afișată prin intermediul Gravatar.

Administratorii site-ului își rezervă dreptul de a nu aproba ori de a șterge comentariile care încalcă regulile bunei-cuviințe ori care incită la ură. De asemenea, își rezervă dreptul de a suspenda oricînd și fără o notificare prealabilă secțiunea de comentarii ori de a limita total ori parțial posibilitatea de adăugare a acestora. Administratorii acestui site nu au nici un fel de responsabilitate pentru conținutul și comentariile postate de către utilizatori.

Postarea comentariilor implică garanția din partea comentatorilor că sînt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conținutului, precum și/sau că au obținut consimțămîntul necesar postării acestora pe prezentul site de la titularii drepturilor. În plus, prin ridicarea conținutului și postarea comentariilor pe acest site fiecare dintre utilizatorii site-ului înțelege și acceptă că este singurul responsabil și va despăgubi site-ul, pe administratorii acestuia sau pe terții pentru orice prejudiciu ce decurge din acțiunile sale.

Administratorii site-ului vor înlătura orice conținut sau comentariu cu privire la care au fost notificați că încalcă drepturilor de proprietate intelectuală ale terților.

Administratorii site-ului își rezervă dreptul de a înlătura orice conținut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.

Utilizatorii acordă site-ului și administratorilor acestuia dreptul de a publica și utiliza în orice mod conținutul adăugat și comentariile postate, inclusiv, dar fără a se limita la scopuri de promovare. De asemenea, autorii și utilizatorii înțeleg și acceptă faptul că administratorii site-ului au dreptul de a păstra pe servere proprii o copie a materialelor adăugate chiar după ce acestea au fost îndepărtate sau șterse de către autori.

Despre autor puteți citi cîteva rînduri în pagina dedicată, deși îl veți descoperi cu-adevărat doar citindu-i articolele. De vă frămîntă ceva ori doar vreți să lăsați un semn, o puteți face accesînd pagina de contact.

În pagini dedicate găsiți politica de confidențialitate și politica fișierelor de tip cookies.Cele mai citite

· ♭ Tihna pierdută a iernilor de altădată
26 ian. 2019 · E. I. Pribeagu
· Cinci cărți care nu m-au lăsat să dorm
29 apr. 2017 · E. I. Pribeagu

Abonare
RSS
Contact
E-MAIL
Conectare